Humbrol 28ml Enamel Wash - Rust

Humbrol 28ml Enamel Wash - Rust

Detaljer

Humbrol

57803-754

Ny

Leveranstid 2-5 arbetsdagar.

89,00 kr (inkl. moms)

Lägg till i inköpslistan


Humbrol Enamel Wash är en färg som utvecklats för att användas på alla dina byggmodeller för att skapa realistiska effekter som t ex damm-, rost-, sot- och oljefläckar. Färgerna kan även blandas för att skapa ytterligare nyanser och för att uppnå den önskade effekten. Det går bra att pensla färgen direkt från burken. Vid förtunning använd Humbrol Enamel Förtunning. Går att användas på både Humbrol olje- och akrylfärger. Om du ska använda på andra produkter än Humbrol rekommenderar vi alltid att prova på ett litet testområde för att kontrollera lämpligheten av underlag.


Torktid:
10-20 minuter - Torktiden kan variera vid användning av förtunning.

Rengöring:
Penslar - använd Humbrol Thinners.


Säkerhetsinformation:
Brandfarligt. Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor. Förvaras oåtkomligt för barn. Töm ej i avloppet. Innehåller koboltoktoat, metyletylketon ketocime. Kan framkalla en allergisk reaktion.

 

Klassiska Humbrol grundades redan 1919 och har sedan 1935 tillverkat kvalitetsfärger för hobby. Humbrol erbjuder akryl- och oljefärger, specialeffekter, sprayer och tillbehör. Allt du behöver för att färdigställa din byggsats.

 

 

Kunder som köpt denna produkt köpte också: