Kundomdömen om Dangstons.se

Summa
positive84%(42 Omdömen)
Genomsnitt 9/10neutral12%(6 Omdömen)
Antal omdömen 50negative4%(2 Omdömen)

Köp av Huawei MediaPad M2 10.0
rating
Enkelt att beställa. Snabb leverans. Fint bemötande och relativt snabbt svar efter kontakt med kundtjänst. Nöjd kund. Rekommenderar beställa härifrån.
Per-Erik G.2018-04-17
Okänt företag, snabb leverans
rating
Glasögonen leverades mycket snabbt. Lite avdrag för all spam efter köpet.
Johan J.2018-04-12
Lång väntetid men bra kontakt
rating
Flera dagar väntetid innan besked om att produkten var skickad från centrallager vilket var en besvikelse.

Bra kontakt med kundtjänst via mail när jag efterlyste spårning på paketet. Snabbt svar med konkret information
Caroline L.2018-03-22
Internetköp
rating
Riktigt bra nätbutik, allt gick enkelt och snabbt.
Enzo M.2018-02-08
All Star
rating
Allt gick så bra med Dangstons.
Elizabeth P.2018-02-04
Fodral 8030 mobil
rating
Allt fungerade bra.Produkten höll vad dom lovat
Ann-Christin R.2018-01-03
Leverans
rating
Bra service och leverans.
Birgitta J.2017-12-29
Sen leverans
rating
Det enda som störde mig lite var en sen leverans utan något meddelande innan om förseningen. I övrigt inget att tillägga förutom att de håller bra prisnivå.
Amer N.2017-12-14
film
rating
tack o lov att ni hade kvar denna.. ni var den enda som hade de. hos alla andra var den utsåld.
Åsa F.2017-12-11
Hörlurar
rating
Helnöjd
Pierre Ö.2017-12-08
Betyg
rating
Tack för att ni finns, ni hade den pump som jag behövde till vår tvättmaskin till mindre än halva priset än vad Samsung ville ha samt snabbare leverans. Mvh Sven-Erik Marcusson Boden
Sven-Erik M.2017-12-08
Droppskydd
rating
Inget att klaga på själva köpet men klagar på leveransen har väntat i 13 dagar och inte fått varan ännu. På postnords app står det sen i söndags att den ska komma om en dag har varit i Örebro 3 gånger enligt appen. Men har inte fått varan än. Då vi var i snabbt behov av denna så är det inte ok att det står 2-5 dagar o att vi inte fått den ännu.
Annethe J.2017-12-05
Här kan man handla igen
rating
Ni gjorde vad ni skulle, jag fick mitt paket = nöjd.
Kenneth V.2017-12-04
Bra pris
rating
Mycket bra pris och snabb leverans
Mirjana V.2017-11-30
Denver
rating
Bra!
Rebecca S.2017-11-30
Service
rating
Bra och snabb hantering
Leif E.2017-11-26
Köpupplevelse
rating
Enkel beställningsform. Snabb leverans. Bra information angående leveranstiden och leveransflödet.
Elzbieta J.2017-10-16
Dangstons
rating
Bra snabb leverans
Tommy L.2017-10-03
Fin miniräknare - Casio FX-9750GII
rating
Leverans på ett tryggt och bra sätt, även om det tog lite tid att få den levererad...
Erik M.2017-09-28
Dangstons
rating
Fick beställningen snabbt hemskickat.
Kerstin H.2017-08-30
Dangstons.se - Genomsnitt 9/10 - Antal omdömen 50
Visar 1 - 20 av 0 artiklar