MORPHY RICHARDS Ångmopp 9in1

MORPHY RICHARDS Ångmopp 9in1

Detaljer

MORPHY RICHARDS

68033-767

Ny

Leveranstid 2-5 arbetsdagar.

1 007,20 kr

Lägg till i inköpslistan


Ångmopp med 9in1 funktion för både upprätt och handhållna lägen för olika användningsområden i hemmet såsom mattor, trägolv, arbetsytor och mycket mer. Värms upp på 30 sekunder och 14 minuter ångtid. Den har en löstagbar handhållen enhet som är perfekt på svåråtkomliga ställen.

Tanken rymmer hela 400 ml så du har mer tid till ångrengöring occh mindre tid för påfyllning. Snabb upphettning av kallt vatten och redan efter 30 sekunder kan ånga alstras. Ångmoppen har ett kullager inne i tanken som alltid är täckt av vatten för att ge dig en konstant nivå av ånga vilket gör rengöring med ånga snabbare och enklare. Du kan enkelt starta och stoppa ångan med handkontrollens ångknapp.

Lämplig för en mängd ytor som hårda golv, klinkers och laminat, mattor, gardiner och klädsel, fönster och duschdörrar, kök och badrum och bänkskivor. Du fyller enkelt på vatten och vattentanken är avtagbar och har även en nivåvisare så du der när tanken behöver påfyllning.

Rekommendationer
Vi rekommenderar destillerat, avjoniserat eller avmineraliserat vatten för att minska effekterna av kalkavlagringar i ångprodukter, särskilt om du bor i ett område med hårt vatten.

Medföljande tillbehör
2x mikrofiber skurtrasor, mattglidare, förlängningsmunstycke, klädselfäste med elastisk duk, fäste med mikrofiberduk för rengöring av bänkskivor, fäste för fönsterputsning, vinklat jetmunstycke, rundborste, borste för trånga ytor, plastskrapa och väska för tillbehör.

Specifikation:
Uppvärmningstid ånga: 30 sekunder
Watt: 1500W
Tank Storlek: 400ml
Variabel ånginställning: Nej
Enkelt att fylla på tanken: Ja
Användningstid per tank: 14 minuter