Galaxy S6 Edge Plus 86 produkter

För alla er som har väntat på en uppgradering av Galaxy modellerna släpps Samsung's Galaxy S6 våren 2015. Denna Galaxy serie är tillgänglig i tre olika storlekar, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge och Galaxy S6 Edge+. Utöver små skillnader i teknisk specifikation är den största skillnaden bland dessa 3 modeller storlek och design.

Dangstons erbjuder skal, fodral, skärmskydd och tillbehör till alla dessa modeller så dubbelkolla din beställning innan du avslutar så du har plockat på dig varor från rätt kategori till rätt modell. 

 

För er som letar efter bra och säkert skärmskydd till Samsung Galaxy S6 och de andra S6 modellerna finns det huvudsakligen 2 olika kategorier inom skärmskydd, härdat glas och vanlig plastskydd. De som vill söker ett extra säkert skydd borde kolla närmare på härdat glas skärmskydd. Härdat glas till S6 och S6 Edge modellerna finns heltäckande härdat glas och vanligt härdat glas.

Det heltäckande härdade glaset kommer fungera lika bra som det vanliga härdade glaset men det är mycket snyggare eftersom det i princip inte kommer synas. Nästan alla mobiltelefoner's skärmar har en liten lutning (kurva) mot sidorna av skärmen för att det ska se snyggare ut vilket gör det svårt för tillverkarna att skapa ett härdat glas som täcker hela skärmen samtidigt som prestandan inte påverkas. Men oroa dig inte, det finns även heltäckande härdat glas som självklart kostar lite mer men vill man behålla den snygga designen och ha ett skydd som är både säkert och snyggt så får man även betala lite mer.

För de som vill ha de absolut tunnaste skärmskyddet till t.ex. sin Galaxy S6 Edge rekommenderar vi vanliga lcd skydd. Även där finns det olika eftersom Edge modellerna har en annorlunda form i jämförelse med dem vanliga S6 modellerna.

 

Är det skal och fodral du letar efter har du kommit till rätt ställe. Hos oss kan du hitta alla möjliga olika skal såsom bumpers, plånboksfodral, vattentäta och stöttåliga skal, fodral med kortfack eller vanliga silikonskal i olika former och färger.

Vi har även Samsung's alla olika originalskal och originalfodral till alla S6 modeller. Dessa är huvudsakligen clear view cover, clear cover, flip wallet i tyg, flipwallet i PU läder, s-view cover med mera. Den populäraste bland alla dessa originalskal har varit clearview cover skalet som fick mycket uppmärksamhet när det kom ut att de repade skärmen på många S6 modeller. Samsung valde att åtgärda detta fel och ta tillbaka alla defekta skal och ersätta dem nya clear view fodral som nu enligt Samsung inte längre ska repa skärmar. Väskor, universalfodral och vatten/stöttåliga skal har blivit populära nu också så passa på och kolla runt och se om du hittar nåt som passar din smak.

 

Samsung Galaxy S6 tillbehör finns det gott om, oavsett om du söker hörlurar, sportarmband, powerbanks, selfie pinne så kan du hitta allt på ett och samma ställe här på Dangstons. Glöm inte att ta en titt under kategorin tillbehör för att hitta dem snyggaste och smidigaste tillbehören till din S6 Edge+.

 

per sida
Visar 1 - 24 av 86 artiklar