Skärmskydd 22 produkter

Ett skärmskydd till Galaxy S7 Edge är ett måste om du vill ha en telefon som håller länge och håller sig repfri. Med ett av Sveriges största utbud av Galaxy S7 Edge skärmskydd kan du känna dig säker på att du kommer hitta ett skärmskydd som passar dig och dina behov till din S7 Edge.

Det finns huvudsakligen två olika kategorier inom skärmskydd, nämligen härdat glas skärmskydd och vanliga plast skärmskydd. För dig som söker ett extra tåligt skydd är det härdat glas skärmskydd som du ska kolla på. Härdat glas skärmskydd till Galaxy S7 Edge är mycket tåligare än vanliga plast skärmskydd och skyddar därmed mycket bättre mot sprickor. Du får dessutom en klarare skärm då det är riktigt glas. Nackdelen är att härdat glas skärmskydd är aningen tjockare än vanliga plast skärmskydd, detta är dock inget som man vanligtvis lägger märke till.

För dig som vill ha ett enkelt och det absolut tunnaste skärmskyddet till Galaxy S7 Edge rekommenderar vi att du kollar på vanliga plast skärmskydd. 

Vi har skärmskydd till S7 Edge från de allra flesta varumärken såsom t.ex. ZAGG, Copter, Spigen, Panzer och många fler.

Om du är osäker på vilket skärmskydd du ska välja får du gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att hitta det rätta skärmskyddet till din Galaxy S7 Edge. 

Visar 1 - 22 av 22 artiklar