Skal 79 produkter

Letar du efter ett skal till Galaxy S7? Då har du hittat rätt! Ett skal till din nya Galaxy S7 är inte bara nödvändigt för att skydda din dyra telefon mot repor, sprickor och smuts utan ett skal kan även ändra utseendet på din telefon, ge den extra funktionalitet såsom t.ex. ett extra batteri eller korthållare samt se till att din telefon sticker ut bland mängden. På Dangstons.se hittar du mängder av olika sorters skal såsom t.ex. Bumpers, vattentäta skal, korthållare, batteriskal, silikonskal och mycket mer! De flesta skal hittar du i flera olika färger, former och material. Allt för att du ska hitta något som passar dig och din nya Galaxy S7.

 

Hos oss hittar du skal från de flesta märken som finns på marknaden såsom t.ex. Spigen, Krusell, Griffin, Melkco, Celly, Muvit och många fler. Är du ute efter ett skal eller märke som du inte hittar hos oss får du gärna kontakta oss så försöker vi ta in det åt dig.

Självklart erbjuder vi även Samsung's alla originalskal till Galaxy S7 såsom t.ex. Clear view cover och Clear Cover.

 

Jobbar du på en tuff miljö eller är ute och sportar mycket så rekommenderar vi att du tittar på de lite tåligare skalen till Galaxy S7 såsom t.ex skal från Lifeproof och Otterbox.

 

Om du är en person som bryr dig om mode och utseende har du kommit helt rätt. Vi uppdaterar vårt sortiment flera gånger i veckan med nya skal till Galaxy S7 så att du alltid kan ha det senaste och snyggaste skalen.

 

När du handlar hos oss gör vi allt för att du ska få den bästa möjliga kundupplevelsen. Vårt lager jobbar varje dag och finns det fodral som du beställer i lager får du oftast leverans redan nästa dag. För beställningsvaror får du oftast leverans inom 5 dagar. Självklart kan du se exakt leveranstid för varje produkt i produktsidan samt i kassan. Du kan även känna dig trygg när du betalar och välja det betalsätt som passar dig bäst. Du kan välja mellan kortbetalning, bankbetalning, faktura, delbetalning och PayPal.

per sida
Visar 1 - 24 av 79 artiklar