Skal 151 produkter

Samsung Galaxy S6 lanserades den 1 Mars 2015 med ett helt nytt utseende och helt nya funktioner. Parallelt med detta presenterade Samsung en helt ny serie med mobilskal och fodral till nya Samsung Galaxy S6. Samsung presenterade bland annat det nu populära Clear View Cover till Galaxy S6 och Flip Wallet Cover till S6 i både lädermaterial och tygmaterial. Självklart visade Samsung även upp den gamla klassikern S View Cover till Samsung Galaxy S6.
Ett skal till din nya Galaxy S6 är en självklarhet, dels för att skydda din nya mobil mot repor, sprickor och smuts men också för att ett mobilskal som t.ex. Clear View Cover ger din telefon ytterliggare funktioner, ett nytt utseende och får helt enkelt din telefon att sticka ut.

På Dangstons.se hittar du mängder av olika skal, väskor och fodral till Samsung Galaxy S6 och vi uppdaterar vårt sortiment varje dag med nya produkter. Du kan bland annat hitta Samsungs egna Originalfodral  såsom t.ex. Clear View Cover och Flip Wallet Cover till Sveriges lägsta priser. Men du kan också hitta  andra märkes fodral och skal till Samsung Galaxy S6.

Förutom Samsungs egna Originalskal erbjuder vi ett stort utbud av fodral till Samsung Galaxy S6 så att alla kan hitta något som passar. Du kan t.ex. hitta våra supertunna silikonskal till Galaxy S6 som är ett av de tunnaste skalen på marknaden. DVi har även  tunna plånboksfodral i äkta läder, myntfodral, view flipcover skal och mycket mer till din Galaxy S6. Komplettera fodralet med ett skärmskydd till din nya S6 så har du en telefon som kommer hålla länge!

per sida
Visar 1 - 24 av 151 artiklar