Galaxy S6 261 produkter

För er som har väntat på en uppgradering av Galaxy modellerna släppted Samsung's Galaxy S6 våren 2015. Denna Galaxy serie är tillgänglig i tre olika storlekar, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge och Galaxy S6 Edge+. Utöver små skillnader i teknisk specifikation är den största skillnaden bland dessa 3 modeller främst storlek och design.

För er som letar efter ett bra och säkert skärmskydd till Samsung Galaxy S6 och de andra S6 modellerna så vill vi uppmärksamma er på att det finns det huvudsakligen 2 olika kategorier inom skärmskydd, härdat glas och vanlig plastskydd. De som vill söker ett extra säkert skydd bör titta närmare på härdat glas skärmskydd. Där erbjuder vi två alternativ, heltäckande samt vanligt härdad glas.

Det heltäckande glaset kommer fungera lika bra som det vanliga härdade glaset men det är mycket snyggare eftersom det i princip inte kommer synas. Nästan alla mobiltelefoner's skärmar har en liten lutning (kurva) mot sidorna av skärmen för för designskäl vilket gör det svårt för tillverkarna att skapa ett härdat glas som täcker hela skärmen samtidigt som prestandan inte påverkas. Men det finns heltäckande härdat glas som skyddar utan att påverka prestanden, dessa kostar självklart lite mer men vill man behålla den snygga designen samt ha ett optimalt skydd så får man betala lite mer. En smaksak helt enkelt.

För de som vill ha de absolut tunnaste skärmskyddet till t.ex. sin Galaxy S6 Edge rekommenderar vi vanliga lcd skydd. Även där finns det olika eftersom Edge modellerna har en annorlunda form i jämförelse med dem vanliga S6 modellerna.

Är det skal och fodral du letar efter har du kommit till rätt ställe. Hos oss kan du hitta alla möjliga olika skal såsom bumpers, plånboksfodral, vattentäta och stöttåliga skal, fodral med kortfack eller vanliga silikonskal i olika former och färger.

Vi har även Samsung's alla olika originalskal och originalfodral till alla S6 modeller. Dessa är huvudsakligen clear view cover, clear cover, flip wallet i tyg, flipwallet i PU läder, s-view cover med mera. Väskor, universalfodral och vatten/stöttåliga skal har blivit alltmer populära nu också så passa på och kolla runt och se om du hittar nåt som passar din smak.

Samsung Galaxy S6 tillbehör finns det gott om, oavsett om du söker hörlurar, sportarmband, powerbanks, selfie pinne så kan du hitta allt på ett och samma ställe här på Dangstons. Glöm inte att ta en titt under kategorin tillbehör för att hitta dem snyggaste och smartaste tillbehören till din S6.

 

per sida
Visar 1 - 24 av 261 artiklar