iPhone 7/7s 375 produkter

Apple har släppt sjunde modellen i iPhone serien och förväntningarna är höga. Med bättre prestanda, batteritid, kamera och vattentålighet har Apple nu höjt ribban med iPhone 7. Utseendet är i princip detsamma förutom en elegantare hemknapp och med fler färg alternativ. Där man har satsat på främst är det som är under skalet.
Med två kameror istället för en får man bättre bilder med större ljusomfång och klarare färger. Inget nytt då konkurrenterna LG och Huawei redan implementerat dubbla kameror med god framgång. Något som är helt nytt dock är att man tagit bort hörlursporten, något som förvånade många. Förutom det är allt sig likt, iPhone 7 släpps med bättre styrka, kapacitet och slimmare utseende och den Apple trogna lär inte bli besviken.


Självfallet är Dangstons först ute med de bästa skal, fodral, skärmskydd, hörlurar och andra mobiltillbehör för din nya iPhone 7. Du hittar bara kvalitetsmärken här och om du letar efter skydd för din nya mobil så kommer du hitta allt du behöver, på en plats.

per sida
Visar 1 - 24 av 375 artiklar