Skal 522 produkter

Ett skal till iPhone 6s är en billig och snygg försäkring till din nya telefon som håller den ny och fräsch samtidigt som telefonen får ett nytt och unikt utseende. Vi har skal till iPhone 6s från olika tillverkare, i mängder av olika färger och stilar som passar alla oavsett ålder, kön eller stil.

På Dangstons.se hittar du många olika typer av skal till iPhone 6s såsom t.ex. hårda skal, silikonskal och mönstrade skal. Passa på och kolla in våra supertunna silikonskal som ger din telefon ett skydd mot repor, smuts och tappskador samtidigt som du får ett mycket bättre grepp om telefonen tack vare silikonet. Detta är ett perfekt skal för dig som har små händer eller för dig som vill skydda din telefon utan att det ska synas särkilt mycket.

Självklart hittar du även skal med nyttiga funktioner. Du kan t.ex. hitta läderskal med plats för kreditkort på baksidan. Detta är ett riktigt stilrent och snyggt tillbehör till din iPhone 6s som dessutom kombinerar din iPhone med din plånbok.

När du handlar skal till iPhone 6s på Dangstons.se har du flera olika betalaternativ såsom t.ex. faktura, kortbetalning och delbetalning. Leverans får du oftast redan nästa vardag och självklart finns vår kundtjänst tillgänglig alla vardagar ifall du skulle ha några frågor eller funderingar.

per sida
Visar 1 - 24 av 522 artiklar