Filtrera

Skärmskydd 10 produkter

För er som letar efter bra och säkert skärmskydd till Samsung Galaxy S6 och de andra S6 modellerna finns det huvudsakligen 2 olika kategorier inom skärmskydd, härdat glas och vanlig plastskydd. De som vill söker ett extra säkert skydd borde kolla närmare på härdat glas skärmskydd. Härdat glas till S6 och S6 Edge modellerna finns heltäckande härdat glas och vanligt härdat glas.

Det heltäckande härdade glaset kommer fungera lika bra som det vanliga härdade glaset men det är mycket snyggare eftersom det i princip inte kommer synas. Nästan alla mobiltelefoner's skärmar har en liten lutning (kurva) mot sidorna av skärmen för att det ska se snyggare ut vilket gör det svårt för tillverkarna att skapa ett härdat glas som täcker hela skärmen samtidigt som prestandan inte påverkas. Men oroa dig inte, det finns även heltäckande härdat glas som självklart kostar lite mer men vill man behålla den snygga designen och ha ett skydd som är både säkert och snyggt så får man även betala lite mer.

För de som vill ha de absolut tunnaste skärmskyddet till t.ex. sin Galaxy S6 Edge rekommenderar vi vanliga lcd skydd. Även där finns det olika eftersom Edge modellerna har en annorlunda form i jämförelse med dem vanliga S6 modellerna.

Visar 1 - 10 av 10 artiklar